Fire Defender BV
Den Bulk 1a
5226PW Gilze
SYSTEMS

ONZE SYSTEMEN VOOR JOUW VEILIGHEID

HET VERHAAL

Basis Systeem

Afhankelijk van de afgeleide doelstellingen wordt er bepaald welke uitvoering van het waternevelscherm wordt toegepast. Wanneer het maatgevende scenario aangeeft dat er voldoende tijd is voor de brandweer om ter plaatse te komen en het systeem op druk te zetten kan er worden gekozen voor het "Fire Defender Basis systeem".

HET VERHAAL

semi-automatisch systeem

Afhankelijk van de afgeleide doelstellingen wordt er bepaald welke uitvoering van het waternevelscherm wordt toegepast. Wanneer het maatgevende scenario aangeeft dat er onvoldoende tijd is voor de brandweer om ter plaatse te komen en het systeem op druk te zetten kan er worden gekozen voor het "Fire Defender Semiautomatische systeem".

HET VERHAAL

vol automatisch systeem

Afhankelijk van de afgeleide doelstellingen wordt er bepaald welke uitvoering van het waternevelscherm wordt toegepast. Wanneer het maatgevende scenario aangeeft dat er onvoldoende tijd is voor de brandweer om ter plaatse te komen om het systeem op druk te zetten, en een automatische detectie gewenst is, kan er worden gekozen voor het "Fire Defender Volautomatische systeem".